Over Mij

Het brein achter Sitting Break

Hoi mocht je willen weten wie ik ben dan zit je hier helemaal goed.

Mijn naam is Angelique Hartog en ik ben 31 jaren jong en woonachtig in Haarlem.
Middels deze blog wil ik mensen meenemen in de passie die ik heb voor het vak en kennis delen met iedereen die het interessant vindt. Mensen te inspireren gezonder te leven, dan wel te helpen een beter beeld te krijgen van alle zin en onzin in deze wereld, met alle dieëten en adviezen wat wel en niet te doen op dit gebied

Naast het schrijven van deze blog ben ik werkzaam als fysiotherapeut en manueeltherapeut en ben ik op dit moment aan het studeren voor orthomoleculair therapeut.
Orthomoleculair is een mond vol maar betekent niets anders dan wat hebben we als mensen nu eigenlijk nodig om te kunnen functioneren, hoe krijgen we dat binnen en hoe zorgen we ervoor dat we er ook nog eens het juiste mee kunnen doen om ons lichaam zo te laten werken zoals het bedacht is. Bij het doen van deze opleiding merk ik de nieuwe kennis te leuk is om niet te delen met jullie.

Wat kan je hier vinden

In deze blog zal gezondheid en alles wat daarmee te maken heeft naar voren kunnen komen. Van manieren van bewegen, wanneer bewegen, wanneer eten en wat dan. Het idee is een combinatie van wetenschap en humor met elkaar te combineren voor een luchtig stukje tekst wat lekker weg leest.

Mocht je leuke ideeën hebben, sta ik sta open voor suggesties, en wie weet komt binnenkort jouw idee uitgewerkt in een blog te staan.

Veel lees plezier!!